За превоз на коли се използват специализирани платформи. В зависимост от автомобила който ще возите, тази платформа може да бъде прикачена към друг автомобил, бус или друго транспортно средство с теглич.

Все повече български онлайн потребители се насочват към търговията в интернет пространството. Ето защо и онлайн магазините за авточасти започват да се радват на все по-голямо внимание от мжката част на интернет потребителите.

Продаваме качествени тон колони. Ако искате да слушате любимата си музика с кристален звук - трябва да си поръчате качествени колони. какво още ви трябва, може да погледнете в нашия уеб сайт.

Поставянето на калъф на волана подобрява в пъти комфорта по време на шофиране. През зимата правят волана по-топъл, а през лятото решават проблема с изпотяването на дланите.

Използването на газова уредба ви дава възможност да облекчите семейния бюджет. Какво имаме предвид - цената на газта е около 1 лев, а тази на бензина - над два лева. Сравнението е достатъчно доказателство за нуждата от газови уредби.

С подходящи стелки за вашия автомобил, през зимата която наближава няма да имате никакви проблеми. Изберете мокетни или гумени стелки според това в какъв сезон ще ги използвате. От това зависи колко лесно ще ги почиствате когато е необходимо.

Ако се налага да купувате голям на брой авточасти за ремонт на вашия лек автомобил, със сигурност ще искате да имате повече информация по темата. Това би било много хубаво, защото сте попаднали на правилното място където ще получите информация за всичко необходимо! Авточастите които може да използвате за възстановяване на вашия лек автомобил може да бъдат няколко типа: нови или употребявани и оригинални или не оригинални.