Декориране на дома чрез стикери за стена - това е един бърз и иновативен подход за лек ремонт или просто освежаване. Какви са предимствата:

  • лепенето на стикерите може да си го направите вие.
  • размера на декорацията си я определят Вие спрямо големината на стената и мястото което сте предвидили
  • нямате нужда от майстор
  • няма боядисване, шпакловки и други мръсни неща свързани с лек ремонт в дома.
  • стикерите могат да се разлепят с лекотата и не остават никакви видими следи. И да ви омръзнат след месеци или година може да си измислите нова декорация без излишни нерви и пари.
  • и не на последно място - ценово са достъпни за всички.


А какво ви е необхотимо - само идея!
Идеи можете да видите в www.стикеризастена.com там има различни по видове и стилове декорации чрез стикери за стена за почти всички видове помещения в един дом.  Кухни, спални, детски стаи, антрета всичко може да бъде декорирано по един бърз лесен и уникален начин. Декорацията може да не бъде само върху стената. Стикерите могат да се залепят на всички гладки повърхности, така че декорацията на гардероба в спалнята също би било интересно решение за нова визия на цялата стая.
Нека да представя горе описаните неща в примери. 

стикери за стена и декорация от стикер.бгДетската стая- за различните възрастови групи деца е необходима различна декорация. За най- малките лесният и бърз вариант са стикери с животни - мечета , котета, рибки, лъвове и тигри. Могат да се залепят или на стената или на детското креватче, гардероба и къде ли още не. Децата ще се зарадват когато любимите им животни от книжките пристигна при тях. За по- големите това може да са стикери с надписи. Тийнейджърите обичат да следват мотото си. Декорирайте така стаята че техният стил и начин на живот към който се стремят да ги заобикаля. А защо не и стикери с техните любими идоли- рок и поп звезди, танцьори, актьори, всички те могат да бъдат до тях.

За дневната  стая там вариантите са много , но ще ви предложа следната идея. Декорация семейно дърво. Всички знаем родословното дърво е талисман на дома. Направата му може да допринесе за топлината на дома , а това ще рефлектира и в отношенията между семейството. За изработката му са необходими само стикер дърво , съобразено с размера на стената и снимки в рамки на членовете на семейството.

Стикери за стена и декорация от stiker.bgВ магазина на stiker.bg може да разгледате различни модели стикери за всяка част от вашия дом, а в блога решения и цветови комбинации за различни помещения и за различен интериор. Може да декорирате по Ваш проект , а ако чуствате затруднтение с декорацията може да се допитате за проекта със stiker.bg