В последно време широко разпространение за отслабване добиха билковите капсули отслабване с Лида, с които може да се свалят 10-12 и повече, както казват, килограма за 1 месец. Оригиналната обаче формула за бързо отслабване от китайски билки е създадена, които чрез модерна технология се произвеждат с натурални чисти билки, само в провинция Юнан растящи. Те притежават, по думите на създателите, магически ефект, от хиляди години познат там на хората. Всяка капсула съдържа семена Джобстър, екстракт  Дайдайхуа, семена Морус аустралис, семена от кайсия и помощни вещества.

Да се чувствате по-добре, да изглеждате по-добре и вече никога да не се тревожите за килограмите..., с билковите капсули за отслабване с Лида. Лида засилва 18 пъти метаболизма. И ако искате отново като тинейджър да се чувствате, да си спомните времената, когато всякаква храна можехте да ядете, като заек да тичате, тесни дънки да носите без от кантара да се плашите... - отново можете да го направите с помощта на отслабване с Лида, която енергийните нива увеличава, ума изостря, интензивно калориите изгаря, които ежедневно се консумират, но същевременно и количеството мастни клетки намалява.

Какво представлява отслабване с Лида? Това е здравословен и бърз начин излишните килограми да изгубите, без тежки диети да спазвате или фитнес центъра да посещавате. Благодарение на своята формула, комбинираща научните познания и открития на Запада и на Изтока мъдростта, чрез Лида последва ефективна загуба на килограми, бърза и гарантирана. Формулата в продължение на години е използвана в китайската традиционна медицина за горене на мазнини като естествен метод, потискане на апетита и същевременно енергийна добавка.

Какъв е съставът на билковият продукт за отслабване с Лида? Основната е екстракт от горчив портокал, който също е известен като горчив портокал. Учените открили, че този плод съдържа съединението синефрин, което е с мощно действие в топенето на мазнини и калории, а също и потиска апетита.

На настоящия етап, капсулите за отслабване с Лида се явяват едно от уникалните средства за ефективно, бързо, безопасно отслабване, понеже никакви химични съставки не съдържат или хормонални, а се забелязва ефектът в рамките на 1 месец – достатъчно бързо, което е най-важното. А след спиране приема на Лида няма рецедиви към ЙО-ЙО ефект ново и напълняване. Няма и слабително действие, а тонусът на вашето тяло е гараниран и най-важното усещате се по-здрави и жизнени, дори след като сте спрели с приема на капсулите за отслабване на Лида.