Тази пролет определено ще бъде по-различна за хората, които се занимават с оптимизиране на сайтове и имат интерес в областта на маркетинга и рекламата в интернет. На 22-ри март 2013 г. в София ще се проведе SEO Конференция, която ще  привлече над 400 участници. Всички PR специалисти, програмисти, уеб дизайнери,  разработчици на сайтове, оптимизатори, рекламодатели и рекламисти са добре дошли в Интер Експо Център, гр. София, където ще се проведе събитието. То определено ще е водещо събитие за хората, които са ангажирани с интернет бизнеса, маркетинг и оптимизация за търсачки в България.

Ако сте собственик на фирма, бизнесмен, интернет експерт, маркетолог, project мениджър или притежавате сайтове, които искате да изведете на върха, за да рекламирате по най-добрия начин вашите продукти, вие можете да се възползвате от полезните лекции и предстоящата кръгла маса на тема оптимизация, които ще се проведат по време на SEO Конференция 2013 г.

За всички предприемачи, занимаващи се със сайтове в страната ни е ясно, че видимостта и позиционирането в търсачките е един изключително важен бизнес канал за продажби и от това в много случа и зависи бъдещето на бизнес начинанията на всяка компания, стремяща се към добро представяне в интернет. Организаторите на СЕО конференцията са http://seom.bg/.Те обещават прецизни и подробни представяния на ключови фактори в класирането на сайтовете, нови тенденции в позиционирането спрямо търсачките (предимно Google) и всичко свързано със СЕО оптимизацията на сайтове. Сред лекторите има представители от Google, които могат да бъдат ценен източник на нови знания, практически съвети и опит, приложим на практика, така че посещението на тази SEO Конференция действително може да ви помогне във вашите начинания занапред и да промени бизнес перспективите ви към по-добро.

На сайта на организаторите http://seoconference.net/ можете да се запознаете с предвидените лекции, теми за обсъждане, програма на събитието, цени на билети и възможности за реклама и ВИП статут.