В тази среда на постоянно развиващи се технологии е изключително важно постоянно да се адаптирате към променящите се условия, така че бизнесът Ви никога да не изостава. Засилено онлайн присъствие с подробен уебсайт е ключът към успеха в модерния бизнес. Онлайн самоличността на Вашата компания определя колко добре ще привличате нови клиенти и как ще се отнасяте към текущите си. За да направите добро впечатление и да подобрите ефективността на страницата си, може би се нуждаете от промяна. Редизайнът на Вашия уебсайт, може да е промяната, от която имате нужда.

Потенциални нови клиенти

Сайтът Ви е най-добрият начин да привлечете нови бизнес клиенти. Ако имате достатъчно посещения, но този трафик не се конвертира в бизнес, имате нужда от редизайн на уебсайта, така че посещението да се превърне в покупка.

Добавяне на предлагани продукти и услуги

Когато разширявате бизнеса си добавяте нови и нови продукти и услуги, но понякога някой отпадат или стават невалидни. Останалите неактивни обяви няма да се отразят добре на имиджа на уебсайта Ви. А върху новите и промоционалните трябва да бъде акцентирано. Ако той не в състояние да ги обработва и да набляга на новите продукти, решението е редизайн. 

(Може и да не премахвате старите си обяви, а да ги преместите в папка „Архив“ – така бивши купувачи ще могат отново да намерят обявата на продукта, който са закупили преди)

 

Направете сайта подходящ за мобилни устройства

Ако все още не сте направили тази стъпка – крайно време е! Хората, които имат достъп до интернет, чрез мобилните си телефони (или таблети) е огромен и постоянно се увеличава.

Не трябва да изпускате и тази възможност за потенциални нови клиенти и покупки. Старите, флаш базирани сайтове, не са подходящи за мобилни устройства, за това или оптимизирайте достатъчно основния си сайт, или изберете малко по-трудното, но по-добро решение – направете мобилна версия. Когато някой се опитва да влезе в уебсайта Ви през мобилно устройство, това трябва да бъде засечено и той да веднага да бъде пренасочен към изчистената, опростена, оптимизирана за мобилни устройства и в пъти по-бърза страница. Естествено, оставете потребителят да избира, ако иска да се върне на оригиналната Ви страница.

СЕО (Оптимизация за Търсачки)

Напълно задължително е уебсайтът Ви да е оптимизиран правилно, за да се появява на първите страници резултати в търсачките. Не забравяйте също да направите подходящите промени в заглавията на страниците, подзаглавията, графичните функции, таговете и мета данните, за улеснения на търсещите машини.

Лесен за навигация сайт

Бавните сайтове с труден за навигация интерфейс водят до много разочаровани потребители. Още един аспект, който трябва да бъде засегнат от редизайна и опростен максимално. 

Различно съдържание в различни браузъри

Ако се случва нещо подобно – оправете го веднага! Разминаването визуално и информационно води до голямо недоверие от страна на посетителите и ще остави много лошо впечатление и за напред.

Активни потребители

Когато някой посетител закупи продукт или услуга от Вас, подтикнете го да оцени както самия продукт, така и обслужването, доставката и всеки един аспект от влизането му в сайта до получаване и използване на закупената стока. Ако е доволен помолете го да сподели с други хора, и го улеснете, като добавите бутони за споделяне в социалните мрежи.

Конкуренция

Ако Вашият сайт е с подобен външен вид с тези на конкурентите Ви, ще изгубите персоналността си. Променете визията си, разчупете я, развихрете въборажението си, но без да прекалявате – придържайте се съм стилен дизайн, като не пренебрегвате по-горните съвети.

Бъдете уникални за да успеете!