Домакинските уреди са една от първите категории стоки, които започнаха да се продават в Интернет.

Ясно е защо броят на онлайн магазини, които предлагат хладилници, телевизори и микровълнови печки е огромен и продължава да расте. Всичко това обяснява, защо на купувачите им стават все по-трудно, сред разнообразието от платформи за търговия. Как да решите и какво да изберете. С какво може да е от полза една брошура на Технополис?

Искате ли да узнаете къде е възможно да купувате евтини домакински уреди, битова техника, офис техника и консумативи и пр. А така в същото време да не губите качеството на избраните продукти.

В брошурата на Technopolis могат да се следят всички промоции и актуални новости за месеца.

Основните предимства на магазините вериги са:

-          често цените са по-ниски, отколкото в малките магазини;

-          има голямо разнообразие от стоки;

-          редовни промоции и дни на отстъпки;

-          сезонни намаления и промоции за бранд!

Има възможност за избор начин на плащане - с карта или в брой. Може да се плати незабавно цялата сума или да се организира лизинг на вноски;

Магазините Technopolis са достъпни за голям брой хора благодарение на широка търговска мрежа;

Те се разполагат във всички големи областни градове и в някои по-малки общини. Наред с това може да разглеждате по всяко време и брошурата на Технополис онлайн.

Големите компании се грижат за репутацията на марката си, така качеството на стоките винаги е на високо ниво.

Избирайки ел. уреди, техники, технологии за дома, офиса, вилата, работата или ежедневието от магазините на Технополис, може да се радвате и на вежливо обслужване.

Зад всеки щанд има специализирано лице, което може да даде пълна информация за предлаганите продукти, да направи сравнения между характеристики, цени и ползи за клиента, съобразно индивидуалните му предпочитания.

По този начин ще спестите време да се лутате сами измежду многото брандове, серии и артикули и няма да е нужно да правите проучване сами.

Полезно е да сте информирани редовно с безплатните каталози на технополис магазини и с цел информираност само. От брошурата ще научавате всички открития и нововъведения на пазара, а така може да икономисате от сметките за ток, консумативи или просто да сте природосъобразни.