CLEMCO е фирма известна със своята качествена продукция в сферата на песъкоструенето. Ние се занимаваме с търговия на продукти под тази марка и може да кажем, че клиентите остават много доволни от покупката. Препоръчваме на всеки да се замисли дали да закупи такъв качествен продукт с марка CLEMCO, макар и по-скъп или да закупи менте което няма да издържи на натоварения работен процес и минимално време. Разбира се всеки който държи да извършва качествена и конкурентноспособна дейност, държи да работи с най-добрата техника на пазара защото само така може да предложи добра услуга на пазара.
Песъкоструйните апарати се използват най-вече за почистване на всякакъв тип повърхности. За сваляне на боя и ръжда е най-честото приложение на песъкоструйните апарати що се отнася до метално повърхности. Иначе тази техника се използва и за почистване на неметални детайли – почистване на стени от графити и други.

За песъкоструене се използва различен вид пясък. Най-често се използва кварцовия защото е здрав и много евтин. За по-непретенциозни повърхности това е вашия материал за песъкоструене. Освен пясък, за песъкоструене може да се използват метални топчета и други.
Дюзата през която минава абразивния материал се износва значително, ако се използва често. Затова трябва да имате достъп до магазин с различни резервни части. Ако нямате офлайн магазин наблизо, може да погледнете нашия уеб сайт в който ще намерите всички необходими резервни части за поправяне на машините за песъкоструене. Поръчката е бърза и лесна, това ви дава възможност за по-гъвкава работа и без случаи на спиране на работния процес за прекалено дълго време.
Има специални устройства за вътрешно песъкоструене на тръби които се използват за по-удобна и качествена работа при дейността с тръби. Ако често ви се налага да почиствате тръби, закупуването на такова устройство е просто задължително.
Продаваме и професионални песъкоструйни апарати за външно песъкоструене които са задължително оборудване за всички фирми които дейностите по песъкоструене им са основни и присъстващи в портфолиото изпълнени задача и обекти.