Газовите инжекциони които предлагаме на вашето внимание са изключително надеждни. Производителят им е един от най-реномираните в областта и може да бъдете спокойни, че получавате нещо наистина качествено. Чрез газовият инжекцион вие сте в състояние да намалите сметката си за гориво изключително осезаемо. Причината е изключително проста и всеки един шофьор я знае – цената на газта е почти два пъти по-ниска в сравнение с тази на бензина. Горещо ви препоръчваме да оборудвате и вашия лек автомобил с газов инжекцион, особено ако пътувате често – примерно по работа, екскурзии и т.н.

Автомобилните климатици са едни от най-важните елементи във всеки един автомобил. Това е така, защото благодарение на тях може да пътуваме приятно. Колите с автоклиматици изискват грижи за да го поддържате в изправно състояние. Какво по-точно имаме предвид – за да работят дълго всички автоклиматици, то те трябва да бъдат използвани през определено време.

Не е добра идеята да бъдат пускани само когато имаме нужда (особено ако това не е много често). Затова ив препоръчваме, ако имате автоклиматик във вашия лек автомобил – пускайте го поне един – два пъти всеки месец, независимо от сезона и температурата навън.

В нашия авто сервиз една от най-търсената услуга от страна на шофьорите е така нареченото полиране на фарове. Целта с извършването на тази услуга е съвсем проста – да върне прозрачността на фаровете както са били в началото. Силно ви препоръчваме полиране на фарове, особено ако не сте го правили до този момент никога – фаровете ви ще имат голяма нужда.

Един от най-прецизните методи чрез които може да се открият е компютърна диагностика на автомобили чрез специализирана техника. Ние имаме такава и то от последно поколение, целта ни е да предложим на нашите клиенти услуга от най-високо ниво! Чрез компютърна диагностика на автомобили лесно се откриват проблеми по автомобила – такива които иначе не биха могли да бъдат открити.