Една гореща дестинация, особено по това време на годината, Дубай има нужда от вас, за да бъде планирано всичко, така както предварително сте го планували и най-вече за удоволствие.

Навярно, ако вече сте градили план за реализиране на една ваша мечта посещение в Дубай, то много вероятно е вече да знаете за тези места, които може да посетите само с раница за без никакъв допълнителен багаж или средства.

В края на краищата, това е градът, където можете да забележите коли, изработени от злато по пътищата, необяснимо чудни сгради и империя от чудеса, плод на човешкото творение.

За да потеглите на екскурзия дубай, разберете сега как може да спестите максимално.

1. Резервацията може да бъде забавна

На всички от нас е известно, че вълнението на пътуването започва от момента на закупуване на билетите и резервация на хотели. Но ето как дори част от самата резервация може да бъде забавна. Не ви препоръчвам да отидете в редовните хотели и хотелски апартаменти за настаняване на резервацията. Сега можете да отидете в atlantis dubai, който предоставя алтернативен настаняване. По този начин дори известния като много скъп Дубай може да стане много достъпен и много забавно за вас.              

2. Бурж Халифа Ако - не забравяйте да отидете в слота на изгрев-слънце, това ще ви даде възможност да видите светлините на града през нощта и да се насладите на изгрева на хоризонта.

3. Една от най-интегралните забележителности на Дубай е преживяването в пустиня със сафари. Съществува изобилие от туристически пакети и оферти за дубай, които предлагат тази възможност за незабравимо изживяване. Всички сафарита включват обиколка по дюни, ориенталски танци, колоездене и хранене. Но основната разлика се крие в пустинята и местата, които ще ви отведат.

4. Запознайте се от близо с водата на Дубай

Ако не сте много от типа съвременен авантюрист и искате да се насладите на релаксираща почивка в дубай , можете да отидете на круиз с корабче. От него може да се запознаете със забележителностите на Дубай.

5. Шопинг и пазаруване

Дубай е известен като един от най-търговските центрове на света. Но честно казано, ако не сте голям фен на огромните мега центрове, то може да останете леко разочаровани. Имайте предвид, че в Дубай има само един вид пазаруване и това са моловете.

6. Моловете

И като стана дума за много, много, много молове в Дубай, по един в почти всяко населено място, то за номер едно в този списък, разбира се отрежда място на Dubai Mall. Той е най-големия мол в света и разполага с около 1200 магазина! Намира се в непосредствена близост до „Burj Khalifa“. В него, освен световни марки и брандове може да водите водопад и аквариум, танцуващи фонтани, ледена пързалка и това са само малка част от основните атракции.

Тук ще видите най-скъпата кола в света - Lamborghini от истинско злато и платина, отрупана с диаманти. Всичко това се предлага на шоурума Lamborghini. Той има специален метростанция и е много удобно да бъде видян дори от обикновения посетител.

Е сега вече ако всичко това ви се е сторило разумно и достатъчно примамливо, то не забравяйте да направите резервация за някои от хотели в дубай.