Предлагаме на вашето внимание информация за школа по рисуване. В нея ще научите всичко най-важно което трябва да знаете ако искате да се занимавате професионално с рисуване и изобразително изкуство. Освен курсове за професионалисти, ние предлагаме и уроци по рисуване за любители.

Рисуването е хоби за много българи, защото е чудесен начин за разтоварване след напрегнатото ежедневие. Уроците които се провеждат в нашия център са предназначени за широка група участници. Независимо дали сте абсолютно начинаещи или имате някакъв опит от училище или сте самоук – винаги може да се запишете на един курс по рисуване чрез който да подобрите своите умения и знания, а и да завържете много полезни контакти.
Рисуването е нещо което или го можете или не. Както всяко друго изкуство. Това обаче не означава, че не търпи подобрение и развитие. Напротив! Дори да рисувате много хубаво, уроците при специалисти биха ви били много полезни, защото те знаят какво да гледат от научна гледна точка.

Изобразителното изкуство е със многовековна история и колкото повече знаете за него, толкова повече ще ви бъде по-голям светогледа. Най-големите художници са били повлияни от други големи. Именно заради тази причина те са станали толкова известни – учили са се от най-добрите. Ако и вие имате намерение да се развивате в сферата на изобразителното изкуство – препоръчваме ви да се насочите към специализиран курс по рисуване и графика.
В университетите със специалности около изобразителното изкуство или друг тип рисуване , чертаене и т.н. приемния изпит е именно такъв. По тази причина записването на частни уроци по рисуване са адски полезни защото ви гарантират до по-голяма степен, че записалите рисуване на гимназисти ще бъдат приети още на първото класиране по първата желана професия и специалност.
Може да се свържете с нас на посочените телефони, мейл или направо да заповядате на място при нас. Ще се запознаете с преподавателите и техния начин на работа.