Днес ще се спрем на една интересна част от дамското облекло – клинът. Някои жени изобщо не искат да чуят за него, притесняват се да го носят, а други имат десетки различни модели от този вид дреха. Вие от кои сте и какви са плюсовете и минусите за вас?

Ние ще си опитаме да обобщим положителните му страни накратко –

-          Клинът може да скрие дефекти на тялото. Колкото и невероятно да ви се струва, това е самата истина. Подходящите клинове са в състояние да скрият ваши малки дефекти – портокалова кожа, няколко излишни килограма, едри бедра. Внимателно подбирайте този вид дрехи и те ще „работят“ в полза на вашата фигура.

-          Клинът е секси – ще се съгласите ли с нас? Той очертава всяка извивка на тялото и го прави женствено и желано. Дори може да се твърди, че дооформя силуета и така той става по-стегнат и изящен. Тази семпла дреха върши чудеса и това е сигурно.

-          Удобството на клина е без две мнения – спортен клин, елегантен клин, няма значение – той е удобен за носене във всичките му разновидности. Съчетава се добре с различни дрехи – туники, рокли, поли,блузони, тишърти. Клинът става за джогинг, за йога, за фитнес, за плаж, за вечеря навън, за разходка в парка.

-          Имате голям избор от клинове – едноцветни, шарени, с мотиви, без мотиви, с дантела, с кожени елементи. Просто изберете вашия модел. Или няколко модела. Може да имате много, стига да пожелаете. Цените са повече от достъпни за всяка жена. За зимата има вълнени клинове, за лятото- памучни материи.

Накрая като заключение може да кажем само едно – който е измислил клинът, той е мислил добро на жената. Модерен, удобен, даващ свобода и красота – това е той! Дрехи може да нямате достатъчно, но клин трябва да имате задължително