Какво правите, когато след всичките положени усилия, старание и време по почистването на апартамента нещата отново изглеждат мръсни, разхвърляни или просто не както трябва? Крещите, сърдите се или тихичко вземате метла и кърпа и започвате отначало.

Няма нужда да се дразните, да нервничите и критикувате другите членове на семейството. Просто организирайте освобождаване на пространство от всичко излишно. Това може да започнете о тук:

http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8/.

Направете първата стъпка, започнете със себе си. Първо подредете всички шкафове с дрехи, гардероби, преминете към ракли за съхранение на одеяла, спално бельо и всичко останало. Когато сте направили разбор ще е много по-лесно да решите от какво се нуждаете и кое трябва да изхвърлите на боклука.

И когато дойде времето за отстраняване на общите помещения, като хол, кухня или баня, просто го направете тихо, спокойно и без колебание.

Вижте повече тук: http://obshtini.com/izvozvane-stari-mebeli-burgas/.

Всички с изключение на вас, неправилно чистят съдомиялната машина. Очила, огледала, чаши и чинии. Последните трябва да се поставят с главата надолу. И единственият начин да правят нещата както трябва е да им дадете урок. Бъдете търпеливи.

Питате се как най-големият ви син или дъщеря спят без никаква постелка отдолу? Вие никога няма да заспите така. Нито за секунда. Не се тревожете толкова много. Повярвайте, децата ви спят отлично и това не им пречи.

Всички мръсни дрехи на стола или по пода. Това е най-големият кошмар за всяка майка. Въпреки, че има специален кош за мръсните детски дрехи. Дори да го поставите в собствената им стаята, това не е решение на проблема? Не губете надежда и търпение. Основното нещо – е собственият пример. Почистете след себе си и децата, постепенно се научават на много.

В действителност най-добрият начин за правене на нещата със семейството в синхрон е като започнете да почиствате и да следите техните неща и работи. Така ще направите верижна реакция и останалата част от семейството също започва да се стреми към чистота.

Научете за някои услуги с хамали, от тук: http://hamalski.com/izhvarlyane-na-stari-mebeli-s-hamalite-na-radoslav/.