Кога се сбъдва сънят?

Въпреки забележимия напредък в изследването на човешкото подсъзнание, което е направено през последните няколко века, за повечето от нас такова нещо като сънища остава неидентифицирана загадка.

 

Езотериците имат собствено мнение по този въпрос. Те смятат, че сънищата носят важна информация за човек, в която са скрити отговорите на въпросите му. Сънищата също, могат да предсказват бъдещето - в този случай ги наричаме материални сънища.

Когато сънят се сбъдне, това ни помага да разберем дните от седмицата

Но как да определим кой сън може да се счита за пророчески и кой не? Сановника.com ни помага да разберем това:

В края на краищата пророчески сън не е необходимо да се изпълни в деня, след като е бил сънуван. Някои се сбъдват след седмица, а други след 2 години.

Известни лечители препоръчват тълкуването на „съня“, да следва обичайния календар. Това е така, защото в дните от седмицата зависи дали сънят ще се сбъдне. Друг ефективен инструмент е лунният календар, който ще ви помогне много точно да определите възможността за прехода на съня в реалност. Друго важно е: Какви послания носят сънищата към нас.

Какви сънища се сбъдват?

Сънища, които виждаме ни дават и отговори на въпроси, а други събуждат много нови такива.

Сънищата със знаци и символи трябва да се тълкуват, тъй като те също се сбъдват.

Кошмарите никога не се сбъдват, тъй като те се считат от хората за „празни сънища“. Всичко, което се случва в кошмарите, всъщност е само отражение на преживяванията на спящия.

Когато сънят се сбъдва в дните от седмицата

Сънищата от понеделник до вторник се сбъдват, ако сънувате как печелите или просто постигате целта си. Такъв сън ще се сбъдне, след максимум 10 дни;

Сънищата от сряда до четвъртък, винаги носят важна информация. Такава ще ви помогне да намерите изход от трудна ситуация и да постигнете целта си;

Сънищата от четвъртък до петък по всички сметки се считат за пророчески. Такива сънища разказват в повечето случаи за личния живот на сънуващият ги и се сбъдват много скоро;

Сънят от петък до събота, често се сбъдва. Събитията трябва да се очакват в най-близко бъдеще;

Сън, който е сънуван от събота до неделя, се сбъдва на следващия ден, но само ако е бил сънуван за добро;

Сънищата от неделя до понеделник не се сбъдват.

Научете и за тези 9 виновници за лятна умора.