Овен- Бъдете директен, одухотворен и агресивен. В момента, в който се почувствате силен и решите да целунете някоя мацка, не търсете позволение. Бъдете настойчиви и правете комплименти.

 Телец- Бъдете неотстъпчив, но чувствителен. Търсят в партньора чувство за хумор. Никога не бързайте в свалката си. Обичат да получават подаръци. Реагират много силно на стимулиращи сетивата им неща.

 Близнаци- За да свалите една мацка Близнаци, първо трябва да съблазните нейния ум. Те обичат да дават акъл и са компетентни по всички теми. Ако вие сте по- информиран от нея, това ще я впечатли.

 Рак- Раците са романтични и чувствителни. Привличат ги силно емоционални хора. Жените обичат да ги глезят и да се грижат за тях. Падат си по романтичните местенца.

 Лъв- С тях трябва да се държите така, че все едно са най- важните на този свят и нищо друго няма значение. Обичат да ги възхваляват.

 Дева- За Девите редът и чистотата са много важни. Обръщат голямо внимание на личната хигиена у партньора. Обичат да се чувстват полезни, когато помагат. Ако знае, че има нужда от вас и търсите съдействието им, това ще разтопи ледовете помежду ви.

 Везни- Те са стилни и много изискани. Обичат да бъдат ухажвани по много изтънчен начин- офицоална вечеря с шампанско и класическа музика например ще свърши работа. За тях не само целувката трябва да е перфектна, но и любовта като цяло трябва да бъде с финес.

Скорпион- Те са потайни и трудно предвидими. Привлича ги неизвестното. Затова колкото повече говорите, толкова сте по- безинтересни. Бъдете мистериозни.

 Стрелец- Обичат хумора и приключенията. Ако искате да успеете сред тях, трябва да се съобразявате с вкусовете им. В леглото бъдете изобретателни.

 Козирог- Към тях трябва да подхождате стъпка по стъпка. Жените Козирог не обичат да бързат. За тях важи поговорката, че „Хубавите неща стават бавно”. Така че, недействайте „от вратата за краката”.

 Водолей- Те са много странни, падат си по нестандартното. Ще привлечете тяхното внимание, ако се държите колкото се може по- нетипично.

 Риби- Те са фантазьори. Ако ги пренесете в друг свят с интересен разказ, те ще ви пожелаят на мига. Заради ерогенните зони, които притежават, обичат масажите.

Източник: Новините - presata.com