Търсите фирма за събаряне на стени, къртене на подове и мазилки, но не знаете къде да попитате. Сега на пазара се предлагат услуги за разглобяване на цели сгради и съоръжения. Разрушаването на такива не е никак лесна задача, крие поредица от рискове за здравето и се извършва само от упълномощени за целта фирми с наети от тях лица и подсигурена безопасност.

Услугата Кърти е търсена, ако се налага да се изчисти място за строителство, да се намесват неизползвани структури. При нужда от премахване на напълно изоставени и разрушени сгради, аварийни сгради, складове, стари производствени съоръжения, за по-рационално използване на земята.

Услуга къртене се поръчва и от частни лица на домове, на които предстоят основни ремонтни дейности.

Къртене на мазилка, къртене на плочки, къртене на отвори в стени за прекарване на инсталации и още много дейности. Всички те се отнасят до работата на фирма по къртене.

Ефективността на процеса по къртене се състои главно в два основни фактора:

Демонтаж на сгради и съоръжения;

Квалифициран изпълнител;

Наличието на модерна технология.

Демонтажните работи включват:

Разрушаване на панелни конструкции, сгради от тухли и бетон;

Услуги по къртене и разглобяване на метални конструкции, отстраняване на основи;

Натоварване и отвеждане на строителните отпадъци на оторизирани за целта места. Услугата се извършва, чрез транспорт на изпълнителя.

Всичко това ще гарантира изцяло ефективно изпълнение на целия цикъл дейности.

Основната задача е да се спазва списъка с норми и изисквания, разработени за този вид дейност. Легализираните фирми с къртачни дейности се придържат към одобрения инженерингов план и не нарушават графика на работа.

Разрушаване на сгради, къртене на стени – професионална компетенция

Разрушаването на структурите се извършва от сертифицирани специалисти с богат опит в този вид дейности. Тези хора преминават през специални курсове, преди да започната работа. Професионалното отношение и квалификации им помагат да се справят във всякакви ситуации, дори при извънредни такива.

Методи на къртене и разрушаване на сгради и съоръжения.

Механичният метод за демонтиране налага използване на тежка механизирана техника от багери, самосвали, булдозери и т.н.

Ръчният метод, включва електроинструменти, чукчета, диамантени фрези, шлифовъчни машини и др.

Правилно избраният метод ще осигури разрушаването на конструкцията във всички условия на гъсто разположени околни сгради със сложна структура на терена.

Елиминирането на разрушени сгради, ненужни предмети и конструкции трябва да се извършва изключително от професионалисти. Може да разчитате на такива професионалисти, като се свържете с оторизирана фирма кърти.