Душ параваните са изделия, които често се срещат в банята. Те са практични и удобни, защото създават преграда между душа и останалата част на банята, позволявайки и да остане суха. Повечето хора са свикнали банята да е мокра, след като някой ползва душа, но това не е задължително да бъде така. Разгледайте предложенията за душ паравани и ще останете изненадани колко могат да бъдат полезни те.

Има много видове преградни стени и душ параваните са част от тях. Всъщност душ параваните биват няколко типа като например паравани за баня с плъзгащи се врати, статични паравани за баня, преградни стени за баня, цветни стъкла, цветни паравани за баня и така нататък.


Според някои специалисти душ параваните са по-удобни от душ кабините, защото вие сами решавате на какво разстояние да бъдат поставени и можете да ги местите във всеки един момент, което с душ кабините не е точно така.

От друга страна душ кабините имат предимства като масажиращи душ панели и много други глезотийки, една хубава душ кабина може да има пълен маса за цялото тяло.

И двете решения са добри, всичко зависи от вашите индивидуални предпочитания. Лично аз бих си взел душ кабина, ако имам повече място в банята, но ако това не е така, по-вероятно е да си взема душ параван, за да могат да го местя и контролирам по всяко време.

Откъде мога да си купя душ параван или просто вана?

Има много български фирми, които се занимават с търговия с паравани или душове. Аз бих се доверил на доказаните такива в бранша. Всъщност те не са толкова много и това, което можете да направите, е да проверите какви са мненията на останалите потребители в интернет за даден продукт.

Колко струва душ параванът?

Можете да си вземете както за 200 лв, така и за 2 000 лв или 20 000 лв. Всичко зависи от това какви глезотийки ще искате да има избраният от вас параван.