Всеки иска да има уютен дом. За целта трябва да използваме материали които допринасят за това. В тази статия ще говорим за подът, но той е само един от елементите които изграждат една приятна обстановка. Дървения под е много предпочитан, именно защото е естествен и създава уют. Има най-различен вид ламинат, както като цветова гама, така и като цена. Качествата които правят ламината един от най-избираните подови настилки са изключително много, продължете с четенето ако се интересувате от темата.

Масивния паркет е скъпа, но заслужаваща си инвестиция. Той е дълготраен и красив. Създава чувството за топлота и стил. В случай, че имате ограничен бюджет ви препоръчваме да обърнете внимание на ламината – това също е вид паркет, но направен по друга по-евтина технология. Цената му зависи най-вече от дебелината. Като има на-различна дебелина. Цветовите гами са най-различни и това разнообразие дава възможност на потребителите да закупят нещо което им харесва истински.

Масивния паркет е другата подова настилка която е много желана. За съжаление не всеки може да си я позволи, защото цената е доста по-висока в сравнение с тази на ламината. Масивния паркет наистина е много качествен и си струва всеки лев. Той е изработен изцяло от масивно дърво и качествата му са неоспорими.

Почиства се лесно, изглежда чудесно. Идеалната подова настилка за хола или спалнята. Дървото придава уют на всяка стая в която е поставено. Няма да сгрешите ако изберете масивен паркет от нашия магазин.

В категорията с паркет има най-различни видове, дебелината им също е различна – обърнете внимание на този параметър защото е важен. Колкото е по-дебел паркета, толкова е по-устойчив. Дебелината също е важна в зависимост от състоянието на пода преди да бъде положен. Би било много добре ако се консултирате със специалист по поставянето на масивен паркет, за да ви обясни подробно от какво точно се нуждаете.