Важен ключов възел, което често води до необратими щети. Буш, който включва амортисьор трябва да бъде сравнително високо (най-малко 2 cm), той се монтира за подкрепа на метал платина трябва да изглежда надежден и високо метална пластина, за да се направи на 3-4 мм стомана. Често се случва, когато втулка лагер да се измъкнат от рамката с дебелина 2 мм, което обикновено не подлежат на ремонт. подлакътници Компютърен стол подлакътници обикновено са направени от метал или пластмаса, а често, изработени от пластмаса с метална конструкция. Важно е да се вземат под внимание, а не поставяне на седалката.

Седалката трябва да бъде фиксирана подлакътник, метална конструкция. Ако пластмаса е прикрепен директно към долната част на седалката - надеждно закрепване не може да се нарече. В някои случаи ръцете на по-скъпите модели, изработени от дърво, те са достатъчно надеждни, изглежда добре, но обикновено се увеличава цената на продукта. колело Има два основни вида - с мека винил покритие и пластмаса. Винилова настилка е по-мек, когато се движите, не издаде звук на подови плочки, не надраскате повърхността на пода.

Пластмасови колела обикновено са малко по-евтини, но е подходящ за използване само в случай, че столът е постоянно на меки настилки (килим, и т.н.). Има разновидности на фиксирани опори, шапки, резервни колела, но не предвижда движението на стола. Таки свещи до голяма степен се предотврати промяна представлява служител по време на работа, подходящи за използване само в изключителни случаи, които изискват твърда фиксиране на положението на стол, който е служител. Поставяне на колелата паяк също е слабо място, често се случва ръкав скъсване, държейки се върти вала на колело. Обикновено това неизпълнение се случва, когато на стола не е на равна повърхност, а под малък ъгъл (например част от колелата - на тепиха, а останалата част - на пода), в този случай, когато кацане на налягане стол удар не е равномерно разпределена, и сметка за едно са две от петте барабаните. Размери на компютърни столове Проблемът може да създаде само големи подлакътници, които не позволяват на стола да се търкаля достатъчно далеч на работния плот. Предимство се дава на модели с възможност за регулиране на височината на облегалката за ръце, както и модели, не разполагат с подлакътници.