Как да се подготвим за сватбената фотосесия?

Несъмнено, сватбената фотосесия е едно от най-чаканите неща за бъдещото семейство. Защото, покрай суматохата от организацията на празника, снимките остават като скъп спомен, че приказката наистина се е случила.

Нужно е да си отделим между час и час и половина, за да бъде всичко изпипано. Уговорката с фотографа трябва да включва и локацията на снимките. Имайте предвид, че най-подходящото време за вашата сватбена фотосесия е свързано със светлината. Точно преди залеза стават невероятни сватбени снимки, съветват от националната асоциация НАПСФВ. Не се тревожете за гостите, те ще празнуват със или без вас. Няма да скучаят, ако ги оставите сами за известно време.

Изборът на локация за снимките е много важен. Все по-популярни са сватбените фотосесии с тема. Например, в гората, имало едно време, на голф игрище, пред замъка или друго място с красива архитектура и други. Развихрете въображението си, искайте – всичко е възможно.

След като обсъдите с фотографа къде искате да е фотосесията, той ще ви даде полезни съвети относно това как е добре да застанете. Колко по-рано се отпуснете пред него и го почувствате като част от огромната организация, толкова по-добре. За да бъдат страхотни вашите снимки, трябва да сте спокойни и естествени.

svatba1

Какво се изисква от вас? 

Спокойствие

То е от ключово значение за това снимките да станат естествени.

Усмивки

Отпуснете се, само така естествената усмивка ще се появи на лицето ви и ще озари снимката след това. Ако искате един красив спомен, запечатан на хартия, тогава поемете дълбоко дъх и се успокойте. Щрак, усмивка!

Добро настроение

svatba2

Независимо дали до момента всичко върви добре, или не, дайте си време. Бъдете в добро настроение, за да предизвикате положителни неща. Нищо няма да спечелите, ако се вайкате, че времето се е развалило, че снимките са на закрито и др. Важно е, че вие сте тук и сега и напук на всичко, вашият празник се случва. Не забравяйте, че празникът на любовта не е само днес, на вашия сватбен ден, а от днес нататък.

Бъдете щастливи и се насладете на всеки един миг от него. Това е вашият ден, не пропускайте нито секунда, в която може да усмихвате и да създавате спомени.