Къщата трябва да "живее" с помощта на декор, оставяйки запомнящи се гадми, стари снимки, елементи от колекцията, сувенири, донесени от пътуванията и т.н.

Загубата на новост, която не се разрежда от нищо традиционно или лично, уви, не прави къщата уютна. Интериорът, който създава впечатление за необитаем дом, не изглежда топъл и гостоприемен.

Това може да бъде, леко занемарено захарница, наследени от баба си, телефона на родителите у дома, Антикварно Collection, детска рисунка в рамка черно-бели фотографии от детството ми, обновен гардероб, закупени на битпазара, ваза в гръцки стил, внесени от празници и много други.

Цветя в къщата

Цветята не само украсяват къщата, но и я правят уютна. Те могат да бъдат навсякъде: на бордюра, на масите, на пода, на прозорците, по стените. Живи цветя във вази, стайни растения в цветни саксии, изображения на цветя в снимки - всичко ще бъде на мястото си.

Книги и списания за посетители

Не оставяйте празни помещенията и масата за гости, масата в хола. Това лишава стаята от уют. Поставете върху него няколко списания, книга, фотоалбум. Първо, това е знак за гостите. На второ място, след като разгледате списания и книги, гостите ще стигнат до заключение за вашите интереси. Това е добра причина да започнете разговор и е полезно, ако хората, които са посетили къщата за първи път изпитват известно неудобство.

Дизайнът на уютния интериор може ад се постигне с много неща, но едно от най-важните е чистотата. Добре организираният и подреден дом каза много за домакините си. Погледнете тук за фирма, която почиства апартаменти и жилища.

Чай и кафе за повече уют в кухнята

Всичко свързано с тези напитки ще направи кухнята невероятно удобна. Дори декор с чайник, мелница, античен сервиз за чай ще изглеждат много емоционални.