Апартамент наем София и възможностите, които това може да ви даде! Предложенията за луксозни жилища в столицата не са малко. Напротив те са доста и луксозните апартаменти по Витошка, на булевард България, в Бояна или Драгалевци – напълно са сравними с тези в големите Европейски столици или градове, като Манхатън в Щатите.

За да можете днес да наемате луксозни апартаменти в столицата и не само там, агенцията за недвижими имоти работиха дълги години. Фирмата е уникална по рода си, като консултант за луксозни имоти и предлага най-добрите луксозни къщи и луксозни апартаменти в страната. Благодарение на партньорствата си с Christie’s, Luxury portfolio international и участията си в редица престижни организации – компанията значително подобри сделките на имотния пазар у нас. Допринесе за инвестирането в сектора с луксозни имоти и даде възможност на заможните си клиенти да закупят или наемат жилищата, които търсят.

Апартамент наем София – къде в столицата да наемем луксозен апартамент?

За центъра на града и индустриалните му зони се говори и знае много. Наемането на лукс апартамент в топ центъра или Стара София крие своите рискове. Много често тези райони са пренаселени с коли, шумно е, винаги има глъчка, но пък са си на топ локация. Агенция за недвижими имоти предлага на клиентите, които желаят да наемат луксозни апартаменти на тихи места, недалече от центъра тази възможност. Идеалните места (може и само парцели) за това са спокойните и тихи квартали на обичаната Витоша от столичани. Тук апартаменти с луксозни характеристики в нови и затворени комплекси се предлагат на уникални цени.

Напоследък квартали, като Драгалевци, Бояна, Лозенец и други в района на планината напълно промениха облика си. Изграждането на околовръстния път значително подобри бързия достъп до тях и достъпът до центъра от там. Има рентабилен обществен транспорт, възможности за спортуване, разходки в планината. Можете да сте част от големия град и все пак да наемете тихо и модерно апартаментче, което напълно да ви удовлетворява.

Апартамент наем София е лесна задача, когато се оставите професионалните консултанти да ви водят! Затова веднага кликнете на агенция за недвижими имотиразгледайте изумителните им предложения за апартаменти под наем в столицата и луксозните им характеристики. Свържете се с тях и наемете не просто жилище, а дом!