В къщата всеки мъж трябва да има набор от инструменти. Всъщност един набор от инструменти за решаване на всички проблеми просто няма да бъде достатъчен. Често се случва да имаме едно и все да мрънкаме за друго, но само най-доброто. Това е така, защото различните инструменти в куфарите са за различни задачи.

1. Инструменти за кола – тук трябва да обърнете внимание и комплектът да включва гаечни ключове. Всички инструменти трябва да са с матово покритие, което няма да покаже малките драскотини и пукнатини, които неизбежно се появяват върху инструментите. Няма очевидни недостатъци в комплекта, въпреки че не може да се нарече професионалист.

2. Намерете всичко, от което се нуждаете.

Ако имате допълнителни пари, тогава може да изразходвате за пълен набор от автомобилни инструменти. В момента има най-добрите комплекти на пазара. Средната цена на такъв набор ще бъде достъпна за повечето. Комплектът може да ви спаси редица неприятни ситуации и множество аварии.

3. MAKITA

Няма начин да не сте чували за тях. За ремонт в къщата. Ако имате нужда от универсален инструмент за ремонт, трябва да погледнете по-отблизо MAKITA D. Максималният пълен набор от 200 елемента ще задоволи всеки майстор. Повечето от елементите включват над 142. В тях успешно се вписват отвертка, гаечен ключ и още куп полезни.

4. BOSCH

Най-пълният комплект от известен клас.

И инструмент за металообработка. Традиционно водещата позиция в тази дисциплина е продуктите на Bosch. Комплектът трябва да се похвали с ергономичност и за едно удобство и замисъл на куфар. Самият комплект е повече от завършен с 41 инструмента. В него се включва 11 бормашини, касети за бетон, метал, както и касети за фонтани.

С такъв набор от инструменти не само ще преместите мебели, изберете цвета на стените или направете реконструкция преди началото на работата, но и ще сте номер едно в работата си.

И все пак не забравяйте, че има задачи, които не могат да бъдат свършени просто така. Обадете се на екип за изнасяне на отпадъци и стари мебели, когато се налага подобна работа.