Много е лесно да сте част от безличен интериор, с малко пари за подреждането на апартамента. Американската дизайнерка Ариел Фармър някои насоки, как да придадете на ситуацията скъп и елегантен вид, като харчите малко.

Инвестирайте в основни мебели, за да изглеждате добре в стаята, не е необходимо да избирате абсолютно всички детайли от премиум сегмента. Но това съвсем не значи да спасявате най-важните. В хола например, може да купите качествен и скъп диван, а в кухнята или трапезарията - маса за хранене.

В същото време, Фармър съветва да не купувате прекалено модерни мебели. Това трябва да е дългосрочна инвестиция и да не излезе от модата през следващия сезон.

Нещата, в които инвестирате, трябва да са безкрайни, за да могат да остаряват с вас.

Изберете качествен декор с малък бюджет. Инвестициите не трябва да се правят в мебелите, особено ако вече ги притежавате: дали са антични или евтини стоки, с които не искате да се разделите. В този случай трябва да обърнете очите си към малките интериорни детайли с високо качество. Дори добра възглавница или одеяло може да повиши цялостния облик на помещението до ново ниво.

Научете от тук за цени на услуги с товарен камион. С него може да извозите всичко излишно, с което и така бихте се разделили.