Отстраняване на целия апартамент

През годините в дома се натрупват огромен брой всякакви неща и предмети, повечето от които никога няма да са полезни. Има ситуации, когато абсолютно всички мебели, домакински уреди и други неща стават ненужни и е време да се отървете от всичко това. Най-често такава необходимост възниква при преместване в друг град. Продажба или отдаване под наем на апартамент изпълнен с планини от боклук е почти невъзможно. Дори ако не планирате да продадете дома си, а просто искате да направите нов качествен ремонт и да закупите модерно обзавеждане, ще трябва да изнесете целия апартамент на депото.

Като се отървете от абсолютно всички боклуци и стари неща, можете да започнете да ремонтирате или да поставите апартамент за продажба. Но как да се почистват жилищата от обемисти отпадъци и тежки домакински уреди? Разглеждайки мащаба на предстоящата работа, може да се разбере, че ще бъде много трудно сами да се справите с него. Също така има и друг проблем, свързан с почистването на ненужни неща: за да направите това, трябва да намерите подходящ транспортен и транспортен боклук към депото за изхвърляне. Всичко това отнема много ценно време.

Къде да отидем за отстраняване на боклука от целия апартамент

Отстраняване на целия апартамент

Нашата компания kostovi.bg ще се радва да ви помогне да разрешите всички въпроси, свързани с изваждането и изхвърлянето на абсолютно всички отпадъци от един апартамент. Ние предлагаме специализиран транспорт за транспортиране на стари вещи до мястото за рециклиране. Там всички отпадъци се сортират и изпращат за по-нататъшна преработка или депонират в съответствие с изискванията на законодателството. В допълнение, ние ще осигурим екип от опитни хамали, които ще внимателно разглобяват и извършват всички шкафове и други големи предмети. Всички събрани отпадъци са опаковани в найлонови торбички, след почистване на апартамента от боклука няма да намерите нито една прашинка. Ако в къщата има газова печка, първо трябва да се свържете с газовата служба, за да я изключите, тъй като за това е необходимо специално разрешение.

Независимо от степента на затрупване на апартамента, ще го почистим в най-кратки срокове. Дори и да няма възможност да извадим боклука през входната врата, ще го направим през прозорец или балкон. Нашите служители извършват отстраняването на отпадъците от къщата възможно най-внимателно, което гарантира безопасността на стъклените опаковки, вратите и стените на помещенията.

Защо трябва да се свържете с нас kostovi

Ние извършваме дейностите си без почивни дни и почивки. По всяко време на деня ще отстраним всички отпадъци от вашия апартамент в цяла София и Столична община. Ценовата политика на компанията ни позволява да използваме нашите услуги дори и за пенсионери. За да знаете предварителните разходи за работа, моля обадете се или пишете ни на този адрес: kostovi.bg, гарантираме най-ниската цена в региона.

Свържете се с нашата компания Костови и ние ще ви освободим от всички проблеми, свързани с изваждането и изхвърлянето на боклука от апартамента, почистване на мазета и тавани. Качеството на работа е гарантирано.