Наемайки товарачи за изнасяне на тежки и обемни мебели, вие решавате една голяма част от бъдещите проблеми. С вашите излишни неща ще се справят екипите на чистачи.com с всяка задача толкова бързо и точно, колкото е възможно: няма драскотини по пода, съборени стълбове за врати, планини от дървени стърготини. Дългогодишният опит на специалистите на компанията „Лесно преместване“, гарантират отличен резултат.

Може да попаднете в ситуация, когато вече сами сте изнесли цяла планина от стари, счупени или повредени мебели. Не може да я оставите безразборни да седи на двора или в кварталното бунище. Така, само ще си навлечете солидна глоба. Време е да вземете мерки и да позвъните на екипи по почистване на мазета и тавани.

Може да изхвърлите старите мебели, като поръчате тази услуга от мениджъра отделно. Такова заявление ще бъде обработено възможно най-бързо, а колата и екипът от хамали ще пристигнат на място точно в уговореното време. Хубавото на такива фирми е, че работят и в почивните дни, което си е голямо улеснение за ангажираните в редовна работна седмица хора.

Разходите за тези услуги се изчисляват на фиксирани ставки, а само износът на много големи и тежки предмети се определя отделно: големи шкафове, пиано или четирикрилни гардероби и пр. Друго предимство в наемането на професионални екипи е наличието на оборудване за товарене и транспорт, което улеснява изпращането на извънгабаритни товари за рециклиране.

Как се организира процесът на износ?

Когато сте подали заявление за хамалски екип или товарен камион, от фирмата записват и договарят ден и час. В рамките на един час може да се извърши всякаква услуга, ако бързате. Това важи за крайградските райони и столични населени места.

За удобство и по-изгодни оферти може да проверите и, ако сте планирали ремонт, по-голямо почистване на мазета и тавани, заедно със съседите и пр. Фирмите изготвят добри оферти.

Рециклирането на мебели при придвижване може да включва демонтаж, изнасяне по всеки етаж, придвижване нагоре ако няма асансьор и пр. Те поставят всички допълнителни мебели в микробуса и отвеждат до местата за директно изхвърляне.

Когато подавате заявление за износ на ненужни интериорни предмети по време на преместването или без него, може да разберете точната цена на работата, въз основа на характеристиките на вашата поръчка.

В заключение:

Съветваме ви да потърсите фирма, която е изградила добро име на пазара, работи професионално и от дълги години. Това ще е в удобството на клиентите, така че всички изчисления са напълно прозрачни, а марката гарантира качество на всички услуги.