Както знаете, в съзнанието на човека лежи принципът на „обединяването” на индивида в общото, синтезирайки всичко, което попада в полето му на видимост. Така, ястията на масата могат да бъдат взети на случаен принцип и да задоволят само спешните нужди и могат да бъдат в собствената хармонична комбинация от предмети. Ето и как да започнем всичко - цена за почистване на мазета.

Как да постигнем единството на нещата?

Как съчетаването на неща може да се превърне в истински ансамбъл в подобряване на дома? От чистота.com сега ни споделят:

Всяко парче от ансамбъла е част от цялото и заедно създават нещо като “семейство”. И тук не е приблизително същия размер (ако сравним чайник и чаша в комплект или маса и табуретка в комплект мебели). Обектите са съчетани с такива основни характеристики: сходна форма, подобна структура, сходни пропорции, същите материали, същата комбинация от цветове и орнаменти.

Нашата гледна точка обхваща пространството и обектите, разположени в това пространство. Пространството може да бъде вътрешно и може би под открито небе, а след това се нарича открито пространство. Въз основа на нашия личен опит сме в състояние да оценим и сравним пространството със себе си, а за това изобщо не трябва да преминаваме през него.

Пространството има много различни характеристики: може да бъде дълго и кратко, високо и ниско, широко и тясно. Пространството може да бъде затворено (ограничено от стени, таван), то може да не бъде напълно затворено, като например лоджията на къщата. Пространството може да бъде визуално ограничено не само от стени, но и от други обекти - мебели в интериора, дървета и пейки на открито. Човешкото зрение създава определени граници на пространството и за това изобщо не трябва да минем през него.

Като цяло, създаването на хармония в апартамента изисква известно усилие. С помощта на www.чистота.com Когато това се може да постигнете нужното равновесие. Тогава човек ще бъде възнаграден с чувство за вътрешен мир.