Извозването на строителни отпадъци след пожар е една от най-често търсените хамалски услуги в София.

Почистване от изгорели сажди, премахване на миризми са чести дейности

 

Почистването на апартамент и помещения след пожар има своите специфики в сравнение с генералното почистване или след ремонт. Пожарът оставя своите следи, върху абсолютно всички повърхности на помещението, където е възникнал, както и в съседни помещения. Дори ако в една и съща стая е локализиран пожар, изгаряне и миризма се разпространяват по цялата стая. Много е важно почистването да се извърши възможно най-скоро след пожар, за да се предотврати екстремно ниво на проникване на миризма и следи от изгаряне в повърхността и тапицерията на мебелите. Тогава процесът на почистване на стаята ще бъде много по-сложен.

Предлага се целия почистващ комплекс след пожар, което ще ви позволи бързо да поправите повреденото помещение.

Какво е включено в почистването след пожар с София

Почистването на апартамента и помещенията след пожар става на няколко етапа. Ще бъдат отстранени следите от пожар, ще се почистят оцелелите мебели, ще бъдат подготвени помещенията за ремонт:

Оглед на помещенията, засегнати от пожара, оценка на щетите и на работа ще се свеждат до, следните стъпки:

Събиране на боклук, интериорни елементи, които не подлежат на възстановяване.

Опаковане на оцелели интериорни предмети, мебели, съдове, лични вещи, уреди.

Демонтаж на повредени прозорци и врати от пожар.

Измиване на оцелели прозорци и склонове.

Почистване на повърхности от отлагания на сажди.

Почистване на стени и тавани след пожар.

Почистване на мека и мека мебел от сажди и сажди. Измиване на подове и други повърхности.

Опаковане и почистване на мебели, защита при последващи ремонти.

Премахване на миризма след пожар в апартамент или друга стая. За да премахне миризмите се използват ефективен методи за неутрализация със суха мъгла или озониране.

Етапи на почистване на апартамента след пожар

Подготовка на помещението за почистване

Преди да започнете работа, трябва да се отървете от всички възможни източници на миризма: изгорени мебели, интериорни елементи и облицовки.

Почистване на повърхности и мебели от сажди и изгаряния

Тук се използва специално оборудване и съоръжения. Всички стени и повърхности от се почистват от отлагания на сажди, за да постигне най-добрия резултат, всички повърхности се третират с въздушен озонатор. Строителни отпадъци и хамалски услуги в София.

Премахване на миризма след пожар

За премахване на миризмата на изгаряне се използва ефективния метод на суха мъгла, който перфектно се справя с премахването на парене, сажди и неутрализиране на миризмата от изгаряне. Частиците от състава проникват дълбоко в структурата на материалите, измествайки молекули с неприятна миризма. В рамките на няколко часа след обработката миризмата изчезва завинаги, докато технологията е напълно безопасна за хора и животни, не оставя следи по повърхностите.

Почистване на мебели и килими след пожар

Не бързайте да изхвърляте мебели, матраци и килими, които са били повредени при пожар. Съществуват някои техники, които са в състояние да възстановят елементи, които други компании не предприемат. Така с помощта на професионалистите от Сметище.Ком перфектно ще имате почистени помещения, премахнати сажди, миризма на дим и чисти и свежи ще предмети.

Избирайки услуги от smetishte.com, вие се доверявате на професионалистите!