Cardio Tonicе био продукт за лечение на хипертония. Той намалява риска от инфаркт и инсулт. Повече на него може да разгледате на cardiotonic.me.

 

Cardio Tonic

Тоникът нормализира кръвното налягане, възстановява енергията и дава на сърдечно-съдовата система тонус и гъвкавост.

Продуктът съдържа биофлавоноиди, извлечени от естествени 5 природни съставки.

Поръчайте Cardio Tonic и променете живота си!

Поръчай сега: www.cardiotonic.me

Ограничени количества и оферта-50% ОТСТЪПКА

CardioTonic Both v03 6 300x450

Какво представлява тоник Кардио?

Този продукт е добит от пет естествени природни съставки. Всяка от тях благоприятства организма, възвръща жизнените сили и енергия, справя се с хипертонията.

Най-честата причина за високо кръвно налягане и хипертония са стресът и напрежението. Нервната натовареност води до образуване на шлака в кръвоносните съдове, тромби, а от там до инфаркт или инсулт. Като страничен ефект още могат да се добавят повишена кръвна захар и излишно тегло.

Минстерството на Здравеопазването посочва най-честите причини за артериално кръвно налягане.

Обещания на производителя и ползи от използване на тоника

СЪСТАВ И ЗА КАКВО ПОМАГА:

Кръвен здравец   - тази билка, намалява кръвното и помага за изхвърляне на течностите;

Глог             -  той е важен за антитела и червени кръвни клетки, за дишане и растежа на клетките;

Бреза листа       -  та благоприятства нервната система и помага тя да функционира правилно, има успокояващо действие. Допринася кръвообращението и участва в кровообразуване;

Маточина         -  богата е на витамини, активни микроелементи, киселини. Има голяма ефективност при лечение на различни проблеми със сърцето. Намалява нервността, грижи се за сърцето, подобрява обръщението на кръв, унищожава  съсиреци и укрепвайки кръвоносните системи;

Копър семе       -  той тонизира сърдечната дейност, има вазодилатиращо действие, предотвратява плаката. Нормализира холестерола в кръвта.

Дозировка Cardio tonic капки, как се вземат?

Още през първите 6 часа от приемането вашето кръвно налягане влиза в нормата!
Не води до рязко спадане на кръвното налягане. Хармонично регулира работата на сърцето.
Пълно възстановяване. Премахване на стенокардията, аритмията, неврозите, подобряване на паметта, възстановяване на речта и движенията след инсулт.
Ефективно действие без странични ефекти. Живите клетки на растенията напълно отговарят на клетките на човешкия организъм.
Cardio Tonic подобрява работата на сърцето, почиства кръвоносните съдове от шлаки, благодарение на състава.
Cardio Tonic подобрява венозните отоци, разбива тромби, укрепва стените на кръвоносните съдове

Благодарение на своя натурален състав Cardio Tonic продукта задоволява клиентите, като предоставя множество ползи при редовна употреба.

Cardio Tonic отзиви  – форум, мнение

Всеки ден съм под голямо натоварване в работа. Това води до множество проблеми с кръвно и сърце. За щастие разбрах за кардио тоник капки и се радвам, че има такива продукти. Добре е да се почне прием с тях, когато си млад. Това ще помогне за намаляване приема на медикаменти!

Николай, 42

Препоръчвам Cardio Tonic на всички приятели и познати! Благодарение на продукта подобрих живота си. Той е с висока концентрация на магнезий, а това спомогна за високото ми кръвното налягане. Продължавам да използвам и препоръчвам!

Мария, 63 

След като започнах да пия cardio tonic усетих промяна в теглото. Той ми помогна в свалянето на килограми. Усетих промяна и относно тревожността, а най-вече на кръвното налягане. Препоръчвам го.

Невена, 58

Не се колебайте, поръчайте Cardio Tonic и да променете живота си!

Поръчай сега: cardiotonic.me