Fresh Feet Ревю

  • Ефективност - 9.1/10
  • Отзиви - 9/10

9.1/10

---

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Наличието на гъбички е проблем, който засяга кожата на краката, ноктите и цялостно стъпалата. Факт е, че всеки в даден етап от живота е засегнат от гъбична инфекция. На помощ идва спрей за нокти – FRESH FEET, често изписвано и като Фреш фийт.

 

Съдържание:

Противогъбичния спрей е създаден на база билкови, безвредни за кожата съставки. Той се състои от следния състав:

Клотримазол – ролята му е да потиска растежа на гъби и дрожди. Намалява постепенно, до пълно отслабване и изчезване на сърбежа и неприятната миризма. Унищожава вече появилите се гъбични колонии и парира появата на нови клетки.
Екстракт от мед – тази съставка парира активността на бактерии, премахва мириса на пот неприятен за околните. Омекотява и освежава кожата, оставяйки цветен, лек аромат за много дълго време.
Микс от витамини – те допринасят за омекотяване на кожата и премахват беленето.
Лимонен – тази съставка допринася свежестта и действа охлаждащо приятно. Създава нежен аромат, който трае за дълго.

fresh feet

Истината за Гъбички по Кожата на краката и ноктите

Гъбичките по кожата на краката и по ноктите са неприятни. Те водят не само до намаляване на самочувствието, заради загрубелия вид на ходилата, но и от естетична гледна точка. Те действат като алармена система в човешкия организъм и показват, когато нещо не е наред. Гъбички по ноктите и кожата са силно заразни. Предават се лесно на обществени места, като бани, басейни, ползване на чехли от гости, ползване на общи хавлиени кърпи и пр.

Как действа Fresh Feet:

Унищожаване на гъбичните бактерии;
Премахване на сухата кожа и сърбежа;
Отстраняване на неприятния мирис;
Спреят не позволява повторно заразяване и инфекция.

Сигурни симптоми на заразяване са:

Парене и лек сърбеж по кожата, лющенето също говорят ясно за гъбична инфекция.

Ако имате поне 2 симптома, незабавно потърсете лека Fresh Feet спрей. С неговата лесна формула на разнасяне може да предотвратите разпространението и заразяването на околните!

Магазините за специализирана козметика и аптеките предлагат широка гама от продукти и различни препарати, които се оказват неефективни. Борбата, срещу гъбички има неприятни последиците. Най-лошото е, че се появява рецидив и могат да се върнат обратно в много по-големи мащаби.

Новият Fresh Feet Спрей успява да предизвика истински фурор, след клиентите на пазара.

Повече фреш фийт коментари и мнения се обединяват в тезата, че става дума за продукт в борба с гъбичките с над 100% гаранция за ефективност.

Любопитно!

Съществуват природни рецепти, които оказват благоприятно действат. Те действат като дезинфектант, срещу гъбички по ноктите и кожата на краката. Рецептите им са лесни за приготвяне. Използват се две съставки и са две рецепти. Едната е с нерафиниран зехтин и изцеден лимон, а в другата – ябълков оцет разтворен в топла вода.

Активни Съставки във FRESH FEET - СПРЕЙ - Всичко е натурално от Природата!

3 коментари:

  1. Minesota 05/06/2017

Никога не сте застраховани срещу гъбички по краката. Всеки може да ги хване и от всякакви места, дори стоейки у дома. Ефикасно решение не съществува. Хората хвърлят маса пари за скъпи имитиращи продукти, срещи гъбички, без доказани резултати. Фреш Фийт е един от малкото работещи средства. Премахва заразяването, парирайки последващо възобновяване!

---

  1. Виктория04/09/2018

Свикнала съм да нося маратонки в ежедневието. Така се заразих с гъбички. Караката ми постоянно са влажни в затворените обувки. Fresh Feet ме спаси. За него разбрах от приятелка. По думите й бил магически и наистина така се оказа. Много съм доволна и го препоръчвам на всеки с този проблем.

---

  1. Asq29/10/2018

Няма на пазара друг така ефикасен препарат антимикотичен. Само един курс ми беше достатъчен да се избавя от гъбички под нокътя на кутрето си. Сега се отървах от гадните гъбички. Преди пробвах, какво ли не и все удрях на камък. Фреш Фиит възстанови напълно почти загубения нокът!