Компанията hamalski.com предоставя различни хамалски услуги в областта на превоза на товари до София и региона. Всичко това на достъпни цени. Екипът се състои от професионалисти, които винаги изпълняват поръчките ефективно и своевременно.

 

Най-популярни хамалски услуги са:

Изнасяне на боклук от апартамент;

Изнасяне на стари мебели;

Преместване на диван;

Извозване на секция;

Изнасяне на гардероб;

Извозване на кухня;

Преместване в офиса в София;

Транспорт на мебели;

транспорт на строителни материали;

Изнасяне на стари електроуреди;

Извозване на строителни отпадъци;

Изнасяне на стари монитори;

Изхвърляне на стара дограма;

Извозване на стара електроника;

Извозване на стари електроуреди;

Изхвърляне на боклук;

Товарене и изхвърляне на стари хладилници

Други хамалски услуги.

Предимства на хамалските услуги

Компанията предлага на всички свои клиенти изгодни условия за сътрудничество. Винаги работи за постигане на повече високи резултати и дава възможност да се възползвате от предимствата на:

Изгодни отстъпки при многократни поръчки на товарачи.

Извършват превози и товарят в цялата страна.

Високо обслужване и ниво на работа на персонала.

Персонал от висококвалифицирани специалисти.

Ефективност на изпълнението на поръчката.

Отговорност, висок професионализъм, уважително и приятелско отношение към клиентите.

Колко струват хамалите

Налага се бързо да изхвърлите старите мебели, да изнесете всичко от жилището, където планирате да правите ремонт или имате друга важна цел. Проблемът е разрешен. Мениджърите на фирма hamalski.com ще направят всичко бързо, ефективно, на атрактивна цена. Трябва само да се обадите на телефонния номер за контакт или да оставите заявка на уебсайта. И всичко останало, включително товарачите ще са на една ръка разстояние от вас.

Хамалски.com е прозрачен

За всички видове превози на товари от клиента взима само плащане на час. Крайната цена може да варира в зависимост от използването на допълнителни услуги и фактори. Това включва броят на етажите, времето, прекарано от специалисти, разстоянието от колата до мястото на разтоварване и товарене и т.н. Преди това клиентът може да разбере, колко ще му струва работата на товарачите в София. Освен така, мениджърите на фирмата ще помогнат на клиента да наеме кола, която е достъпна.

Фирмата предлагаща хамалски услуги е винаги готова да посрещне клиентите си, да изготви индивидуална оферта и да предостави конкурентна цена, дори на наполовина. Може да поръчате услуга с хамали и в комплекс от няколко? Това ще намали крайните разходи и ще е в плюс за вас, ако планирате по-кардинални неща.

Компанията по хамалски услуги предлага на своите клиенти сътрудничество при взаимно изгодни условия. Не е нужно да се притеснявате, колко струва услугата на товарача на час. Сред цени им ще откриете своята подходяща индивидуална оферта, която със сигурност ще ви зарадва. Ако се обадите на посочените телефони ще има и бонус - програма за редовни клиенти.