VeniCleaner е билково масло за разширени вени. Той действа нежно, успокоява и премахва варикозно-разширените вени по кожата на краката. Богат е на изцяло биологичен състав. Той гарантира полезно, ефективно и своевременно действие.

 

Какво точно са разширени вени и кого засягат

Това са разширени вени, които могат да бъдат сини, червени или с телесен цвят. Те често изпъкват над повърхността на кожата на краката като усукани подути ленти. Вените могат да се разширят варикозно, когато венозните клапи, които осигуряват еднопосочен кръвен поток, са повредени или в тях се развие патологичен процес. Това води до неефективно връщане на кръв към сърцето.

Ако не се лекува, болестта понякога прогресира до по-тежки форми на заболяването, наречени хронична венозна недостатъчност (ХВН).

ВЗЕМИ СЕГА ВениКлийнър с -50% НАМАЛЕНИЕ!

ВениКлийнър е масло на билкова основа. В състава му участват само природно съставки. Има напълно безопасен състав, който повлиява над заболяването.

Маслото с билки намалява усещането за болка, парене, пристягане и тежест. Справя се с умората в краката. Този продукт е създаден, за да заздравява капилярите изцяло и да има антивъзпалително действие. В резултат на природните съставки, той стимулира кръвообращението в крайниците. Подсилва регенерацията на увредени клетки и поправя наранените тъкани.

1

Действието на състава:

В състава на продукта, участват следните: Орехови листа, Риган, Кокосово масло, Пчелен восък, Зехтин и етеричните масла от Хвойна, Ментол, Кипарис, Розмарин, Лимон.

Тяхното действие е както следва:

  • • Орехови листа, Хвойна, Риган –повлияват над умората и усещането за тежест в краката. Заздравяват капилярите. Действат антивъзпалително.
  • • Зехтин, Пчелен восък, Кокосово масло – в комбинация подсилват кръвоносните съдове. Връщат ги отново в по-еластична и гъвкава форма. Действат болкоуспокояващо.
  • • Етерични масла от Ментол, Розмарин, Лимон, Кипарис – спират изпотяването и оставят дълготраен и приятен аромат. Хидратират и подхранват кожата.

Като цяло и 10-те съставки се грижат за цялостното здраве на кожата на краката и оказват силно антисептично влияние.

Как се използва ВениКлийнър

Билковото масло VeniCleaner се нанася по два, до три пъти на ден. Поставя се, върху засегнатите участъци. Втрива с леки движения. Винаги се втрива на чиста и суха повърхност.

Клиентски мнения и отзиви

VeniCleaner бележи голям успех, който се определя от редица коментари, отзиви и мнения. Много от опиталите го споделят в Интернет по социалните мрежи  форуми, че средството влия добре на крайниците. Бори се успешно с разширени вени и спукани капиляри. Няма противопоказания и не крие странични ефекти.

За добрите мнения VeniCleaner стоят и множеството твърдения на експертите дерматолозите. Те потвърждават, че билково масло VeniCleaner е добре познато и дори самите те го препоръчват на пациентите. Отлично средство е за профилактика и лечение при болезнени крайници, спукани капиляри и разширени вени.

Вече знаете, каква е причината за почвата на варикозни вени:

Разширените вени възникват, когато клапите във вените на краката престанат да функционират нормално, което води до натрупване на кръв в краката.

Не, чакайте разширени вени да застрашават и вас. Вземете мерки сега, а не когато е твърде късно. Възползвайте се от билките в природата, събрани в една опаковка на - VeniCleaner.

ВЗЕМИ СЕГА ВениКлийнър с -50% НАДОЛУ ОТ СТАНДАРТНАТА ЦЕНА!