Рожденият ден е най-личният празник в годината. Онлайн може да намерите стотици и хиляди картички, с които да поздравите за рожден ден, любим човек, близък приятел, колега или просто познат. Всичко това става абсолютно безплатно.

Картичките за рожден ден са различни и много красиви. Това са картички за честит рожден ден с цветя за жена и по-строги картички за мъж, снимки с любими анимационни филми за деца, картички с пожелания за рожден ден под формата на поезия или проза, поздравления за родители, видео картички за рожден ден и много други, картички с животни, цветя, плюшени мечета и т.н.. Определено можете да изберете пощенска картичка за най-претенциозния човек. Не забравяйте да пожелаете на любимите си хора честит рожден ден - те ще го оценят.

Красивите картички за рожден ден ще ви е от полза да изразите чувствата!

На рождения ден на близка жена или роднина искаме да зарадвам с красиви и трогателни поздравления. Често обаче е трудно да намерим правилните думи, за да изразим чувствата си. За да направите поздравлението красиво и оригинално, прикачете към него красиви снимки за рожден ден или нежни стихотворения.

Загледайте се в човека, на когото пишете

Можете да започнете съобщението си с "Скъпи" или "Скъпа", за да звучи по-официално. За по-небрежен подход започнете с „Здравей“ или „Привет“.

Задайте си въпроса: защо пишете

Предайте личен поздрав в един или два реда. Не се притеснявайте да попълните цялата картичка с думи. Накарайте получателят й да се смее и да се почувстват оценен. С такъв жест, определено ще запомнят добрия ви жест.

Винаги говорете от сърце

Добавете повече индивидуалност, като говорите за спомен, който и двамата споделяте, или история, която ви напомня за него/нея. Ако получателят е някой, когото не познавате твърде добре, можете да преминете към по-общо съобщение, например: Цена, в която той/тя може да намери смисъл. Така или иначе, трябва да го направите за него/нея. И накрая, не забравяйте да подпишете своята картичка за рожден ден.

Без значение, какъв е поводът, прост подарък като поздравителна картичка може да озари деня на някого. За да ви помогнем да изпращате смислени съобщения всеки път, сме изготвили малко ръководство, което може да разгледате и тук: https://kartichki.bg/kartichki/rojden-den.html. Всеки път, когато не откривате точните думи, които да кажете, можете да се обърнете към този адрес за малко вдъхновение!