Има много красиви пълни жени, и е тъжно че много от тях се чувстват несигурни за телата си. Въпреки това, когато става въпрос за обличане, жените с извивки могат да се възползват максимално от фигурата си и да изглеждат страхотно, като изберат правилните макси рокли. Ето няколко съвета как да изберете перфектната рокля, ако имате извивки.

 

  1. Изберете рокля с правилната дължина. Ако сте ниски, късата рокля може да ви направи да изглеждате по-стройни и секси. Но ако сте малко по-високи, можете да изберете средно дълга или дълга рокля. Дългите рокли са много елегантни и ще ви помогнат да изглеждате по-стройни. Освен това можете да използвате колан, за да маркирате талията си и да придадете на тялото си повече форма.
  2. Изберете правилните цветове. Рокли в тъмни цветове като черно, морско синьо и сиво са идеални за жени с извивки. Тъмните цветове са склонни да изтъняват. Можете също така да изберете малко по-светла рокля, като голо или бяло. Тези цветове също са много стилни.
  3. Изберете правилния плат. Меките, течащи материи като коприна и памук са най-подходящи за дамски рокли с извивки. Еластичните тъкани, като спандекс, също са добър избор, защото прилягат плътно към тялото и не показват петна. Твърдите тъкани, като лен, могат да подчертаят несъвършенствата по тялото и да ви накарат да изглеждате по-дебели.
  4. Изберете рокля с детайли. Рокли с детайли като волани, копчета и перли са идеални за жени с извивки. Детайлите ще ви помогнат да скриете несъвършенствата на тялото и ще придадете на тялото повече форма. Може да се спрете и на рокля с обемна пола. Обемните поли са много стилни и ще ви помогнат да изглеждате по-стройни.
  5. Изберете рокля с подходящо деколте. Ако имате голям бюст е важно да изберете рокля с подходящо деколте. Роклите с V-образно деколте са идеални за жени с голям бюст. Рокли с деколте или дълбоко V-образно деколте също са добър избор. Рокли с лодка или квадратно деколте също са добри варианти, ако имате голям бюст.

Ако следвате тези съвети, със сигурност ще изглеждате страхотно в новата си рокля!

Източник:  stylezone.bg