Когато се местим или  ремонтираме апартамент, често не знаем, какво да правим със старите мебели и ги отнасяме на бунището, където се озовават в пещта за изгаряне на отпадъци.

 

В Chistachi.bg ви предлагат някои идеи как да организирате изхвърляне на стари мебели София и дали такова може да бъде безплатно.

Защо да планираме изхвърляне на стари мебели София

Така, по този начин удължаваме  живота им, спасяваме планетата и даваме възможност на някой да обзаведе апартамента си на достъпни цени.

Чудили ли сте се някога?

... какво да правите с мебелите, които вече не ви трябват, изслужили са предназначението си или се нуждаят от малко приказен пипер?

Знаете ли, вече

... че мебелите също могат да бъдат рециклирани и по този начин да се намали количеството отпадъци , въглеродният отпечатък и потреблението на суровини (дърво)?

За да направите нови мебели, трябва да включите целия път:

получаване на суровини и компоненти, които трябва да бъдат доставени до производствените места;

консумация на електроенергия, гориво,...;

производствен процес във фабриката;

консумативи;

управление на производствени помещения, експлоатация и поддръжка на машини, автомобили,...;

бизнес и административна поддръжка (продажби, транспорт, командировки, ...);

опаковки за опаковане на продукти за транспорт и опаковки за доставка;

съхранение на продуктите.

Всеки от нас може да допринесе за по-чиста околна среда, опазвайки горите и водите, само като дари мебели, от които вече не се нуждае.

Лесно може да решите да запазите старите мебели и да ги ремонтирате или да ги използвате по друго предназначение. В това може да Ви помогнат CHISTACHI.BG, където предлагат демонтаж, изнасяне, изхвърляне на стари мебели София и всякакви хамалски услуги.

Поръчайте безплатно извозване на мебели на адрес: https://www.chistachi.bg/izhvarlyane-stari-mebeli-sofia.