Ръчните методи за почистване постепенно се забравят и така най-новите технологии заменят традиционните методи. Сега почистването е лесно, бързо и приятно, защото има прахосмукачка робот, парогенератор, електрическа метла, съдомиялна и много други уреди. Помислете за най-популярните от тях.

 

Статията ни е предоставена с любезното участие на екипите на Чистачи.com:

Прахосмукачка

Днешната прахосмукачка не е само за събиране на прах и дребни отпадъци. Модерните модели, също ви позволяват бързо да измиете пода.

Миеща прахосмукачка

Тези модели, които не само смучат прахта и частиците, но и перат са незаменими в къщата, където живеят малки деца. Те непрекъснато пълзят из апартамента, събират мръсотия и прах по коленете и лактите си. С висококачествена техника на пране не може да се притеснявате за здравето на децата. Отлично е, ако прахосмукачката има няколко вида дюзи: за измиване на линолеум, ламинат, плочки и килими. Най-новите прахосмукачки имат функция за пара. Това ви позволява не само да миете повърхности, но и да ги дезинфекцирате. Парата е полезна и за повърхности, пълни с цветя: детската постелка за игра винаги ще бъде не само чиста, но и мека и пухкава.

Електрическа метла или вертикална прахосмукачка

Необходимостта от електрическа метла често се поставя под въпрос от собствениците на прахосмукачки и конвенционални метли. Това устройство, обаче има редица функции и предимства: Привлича боклук, особено голям. Коса, трохи, вълна и обикновен прах се изсмукват за секунди. Компактен размер за лесно съхранение.

Съвременните модели са безжични, което означава, че хостът не зависи от кабела и не се притеснява, че някой ще виси на него. Електрическа метла ще ви помогне, когато гостите са на вратата и апартаментът не е почистен. Тя е незаменима за бързо ежедневно почистване в кухнята и коридора. Майките в отпуск по майчинство са наясно за какво става дума. Тяхното почистване е много по-удобно и бързо от масивна прахосмукачка или обикновена метла.

Прахосмукачка робот

Малко устройство и доста скъпо, но е наистина незаменимо в къща с деца и пухкави домашни любимци. Въпреки разходите, все повече семейства избират електронен асистент. За щастие, пазарът предлага не само най-сложните джаджи от този тип, но и по-прости роботизирани прахосмукачки например, които трябва да се бутнат, ако са заклещени в ъгъла - недостатъкът е малък, а цената е значително намалена. Тук съветваме ви да си направите и старателно Почистване на покъщнина, за да може устройството свободно да се плъзга, където трябва и пожелае, за да върне чистотата в дома ви. Добрите модели, в допълнение към химическото чистене, могат да избърсват подове и капаци, да работят като шлифовъчна машина.

Полотор

Още един помощник в почистването на пода. Полирането на пода не изисква много усилия от собственика: просто включете устройството и се разходете с него из къщата с високо вдигната глава. Всичко се измива до блясък, неприятните миризми изчезват. Приспособлението е особено полезно в големи апартаменти и частни къщи.

Ръчна прахосмукачка

Модерна джаджа за удобно почистване. Това е химикалка с малък контейнер за събиране на прах и няколко различни дюзи. Такова устройство улеснява почистването на вертикални повърхности, мека мебел, играчки, недостъпни места в апартамента - близо до перваза, зад батерията и др. Ръчният модел на прахосмукачката се държи лесно в ръцете, което означава, че дори дете може да се справи с почистването. Предлагат се модели, които са в комплект с вертикална прахосмукачка и се монтират върху тях като основа.

Парочистачка

Налични са два формата: ръчно, за бърза обработка на малки повърхности, включително стайни цветя, домакински под, с размер на обикновена прахосмукачка, с обем 1-2 литра. Последният е по-силен, достатъчен е за почистване на няколко прозореца, голямо пухкаво одеяло, което се справя с почистването на възглавници и прониквания (дезинфекцира и подслажда пълнежа). Имат сменяеми дюзи за различни задачи. Парочистачка може да се използва за отстраняване на прах и почистване на повърхността от алергени.

Екипите за почистване на покъщнина препоръчват такова устройство на всеки, който е алергичен към прах и полени. Парочистачките са добри при почистване на велур, козина и др. кожа. Важното е да се уверите, че струята върви без капки вода (за това устройството трябва да се затопли добре). Притурката ще ви помогне да се справите с упоритите замърсявания по печките, фурните, микровълновите фурни, хладилниците и аспираторите. Така няма да се налага да прибягва до агресивни битови химикали.

В заключение:

Днес автоматичните уреди позволяват на домакинята не само да постигне идеална чистота в апартамента, но и да отдели повече време за себе си и семейството си.

Това са малка част от модерните джаджи, които всеки може да си осигури в дома за едно по-лесно, ефективно и бързо почистване. За всичко по-голямо, не се колебайте да наемете професионалисти от този адрес: https://www.xn--80apb8af1ae.com/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D1%85%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B0.