Един наистина необходим и актуален в наши дни продукт е мултимедията за кола. Изключително удобна и полезна, а в същото време външният вид е все по-впечатляващ. Дейностите, които притежава ще впечатлят и най-взискателния клиент. Оттук произтича и богатото разнообразие от продукти, които можем да намерим на пазара.
Разбира се, и тук съществуват основни видове. Първата разновидност е в зависимост от определеността им. Делят се на универсални и специализирани мултимедии. Универсалните са с установен размер, прилягат на таблото на автомобила. В случай, че има разминаване в размера и таблото, тогава се използват адаптирани рамки. Вторият вид устройства са специализираните мултимедии. Те са предназначени за конкретен модел и марка автомобил, според което имат специфична големина и форма, която пасва изцяло на дадения автомобил.
Безспорно е многообразието от устройства предназначени за един от гигантите в автомобилизма, а именно Mercedes. Несъмнено марката е една от най-добрите на пазара, а моделите им не са никак малко. Следователно и разнообразието от мултимедии за Mercedes е огромно. Можем да открием специализирани устройства за W203, W211, W164, W209, W463, W215, W251, W639 и доста други. Външният вид на продукта зависи от таблото. В повечето случаи съответства на оригиналната конзола. Съществуват производители на мултимедии, които постоянно актуализират своите модели и все по-често те са изцяло с тъч скрийн. Основното им разделение е според спецификата и нуждите на потребителя. На пазара има широка гама продукти за марката на производители като Pioneer, Eonon, Xtrons, Erisin и други. Според нуждите и предпочитанията си, купувача може да избира между продукти с различно качество и външен вид.
Друга важна разлика при избора на мултимедия за автомобил е операционната система. И тук има два вида - мултимедия за Mercedes с Android и с Windows CE. Android системата е по-актуална и удобна, предлага освен навигация, възпроизвеждане на аудио и видео файлове, камера за задно виждане и други, така и достъп до Интернет, благодарение на вграден Wi-fi модул. Друго преимущество е възможността за инсталиране на различни приложения, както и поставяне на 3G донгъл със слот за SIM карта с мобилни данни за достъп до Интернет.
Въпреки че повечето модели Mercedes притежават фабрична мултимедия, в много случаи тя не отговаря изцяло на нуждите и желанията на крайния потребител. Поради това всеки купувач може да открие устройството, от което ще бъде напълно удовлетворен. Пазара предлага актуални и стилни мултимедии със забележителни функции.

 

За превоз на коли се използват специализирани платформи. В зависимост от автомобила който ще возите, тази платформа може да бъде прикачена към друг автомобил, бус или друго транспортно средство с теглич.

С подходящи стелки за вашия автомобил, през зимата която наближава няма да имате никакви проблеми. Изберете мокетни или гумени стелки според това в какъв сезон ще ги използвате. От това зависи колко лесно ще ги почиствате когато е необходимо.

Все повече български онлайн потребители се насочват към търговията в интернет пространството. Ето защо и онлайн магазините за авточасти започват да се радват на все по-голямо внимание от мжката част на интернет потребителите.

Продаваме качествени тон колони. Ако искате да слушате любимата си музика с кристален звук - трябва да си поръчате качествени колони. какво още ви трябва, може да погледнете в нашия уеб сайт.

Поставянето на калъф на волана подобрява в пъти комфорта по време на шофиране. През зимата правят волана по-топъл, а през лятото решават проблема с изпотяването на дланите.

Използването на газова уредба ви дава възможност да облекчите семейния бюджет. Какво имаме предвид - цената на газта е около 1 лев, а тази на бензина - над два лева. Сравнението е достатъчно доказателство за нуждата от газови уредби.