Чудите се защо вашия сайт не печели? Една от причините може да е липсата на реклама. Дори да имате уеб сайт, ако никой не знае за него, то няма и как да реализирате печалба чрез него.

Актуалните модели на лаптопи са способни на дълги часове работа в автономен режим, а когато захранването изтече се появява гнездото спестяване или архивиране към зарядното устройство. Но, както се казва и най-неприятните неща се случват в момент, когато нито традиционни нито алтернативни начини за зареждане на устройството с батерии за лаптоп не са предвидими. С такава ситуация, например, могат да се срещнат недобре подготвена академична аудитория, по време на дълго пътуване по въздух или в уикенд. Най-възможно да се избегнат подобни ситуации и единственият начин е да се опита да се увеличи живота на батерията чрез всички налични средства.

"Всички на облака" бе слоганът на рекламната кампания на Microsoft, когато представи своя продукт Windows 7, а ние с радост разпространихме личната си информация в акаунти из цялата мрежа, разчитайки на сигурността на “небесните” сървъри.

Хакерите осъзнаха, че цялата нашата ценна информация е някъде там, очаквайки да бъде придобтиа. В такъв случай, как да предпазваме нашите онлайн регистрации от натрапници?

Първо, необхдоимо е всеки от вас да се запознае с функционирането на софтуера, който съхранява паролите на всичките в регистрации в Интернет (password manager).
Тези приложения осигуряват защита на личните ви данни, генерирайки силни пароли, които е трудно да се разбият почти колкото и да се запомнят. В замяна на парола от тип “lumia920fan”, мениджърът би създал код наподобяващ "50P3HofuvzDL”.

Фирмите разбрали възможностите за интернет реклама се увеличават със всеки изминал ден. Ако до преди десет години в България малцина имаха персонален компютър, още по-малко интернет, сега нещата са много по-различни. Може да се каже, че са на противоположно положение и нещата се подобряват непрекъснато. Доста фирми вече го разбраха и усетиха, че това е една чудесна възможност за увеличение на продажбите чрез реклама в google през този канал.

За изработката на един онлайн магазин са нужни не малко време и много знания / опит. Много хора си мислят, че да се направи един онлайн магазин е работа за час два. Истината е, че е възможно – но в нашата фирма залагаме на качеството.

През годините технологиите са се развили до такава степен, че в сравнение с близкото минало, когато е имало само един вид батерии за лаптоп, днес се предлагат три различни вида. Знаейки разликите между тях ще ви бъде много по-лесно да направите вашия избор, когато дойде време да подмените вашите стари и износени батерии.

В тази статия ще разгледаме три различни вида батерии за лаптоп, както и някои от предимствата, които притежава всяка една от тях.

 

Никел Кадмий - Ni-Cd

Никел Кадмий (NiCd) батерии, всъщност са първите презареждащи се батерии за лаптоп. Производителите ги харесват, защото цената им е сравнително ниска и са имали висока мощност. Вече е почни невъзможно да намерите NiCd батерии, защото те са тежки и не толкова ефективни, колкото новото поколение батерии.

Лаптопът е скъпо устройство, което изисква специализирани грижи за безпроблемна работа. Практиката показва, че рано или късно около 90% от потребителите на преносими компютри се сблъскват с проблема “прегряване”. Прегряването е основното явление, оказващо негативно влияние върху нормалното функциониране на лаптопа, а пренебрегването му може да прати машината в небитието, а от там нуждата от закупуване на друга. На този адрес http://itopia.bg/laptops/лаптопи-втора-ръка може да намерите бюджетни решения как да замените машината си, ако това е случая.

Предлагаме ви пет съвета, които ще ви помогнат да избегнете този съществен проблем.

Повечето мъже са не по-малко суетни от жените, когато става дума за това как изглеждат.  лаптопи от Z-серията. Тези лаптопи са предимно entry-level машини с максимално ниска цена и представляват приятен синтез между дизайн и функционалност.

Първите 3 модела лаптопи от Z-серията на IdeaPad излизат през 2010 г. Това са Z360, Z460 и Z560.

13-инчовият модел IdeaPad Z360 на Lenovo бива високо оценен от потребителите заради големия капацитет на хард диска от 500 GB, опциите за WiDi и WiMAX връзка, клавиатурата и лесната навигация. Единственото слабо място на Z360 според потребителите се оказва дизайнът, но разумната цена и процесотът от второ поколение на Intel i3-750 2.4 GHz компенсират напълно. Клавиатурата при тези лаптопи Lenovo от линията IdeaPad на Lenovo също е изключително удобна, а отличният цветови контраст и дълбочината на звука от качествените високоговорители допринасят за качествената мултимедия.