Да бъдеш стилен е лесно, ако следваш модните тенденции. И дамите с Plus Size трябва да избират гардероба си внимателно. Само така могат да изглеждат винаги модерно и красиво. Ако и вие сте сочна лейди, то продължете да четете за макси мода.

 

За да направите това, изберете модели с права кройка или оверсайз. Дамски дрехи големи размери са удобни за ежедневно носене, а също така изглежда оригинален и перфектно скриват недостатъците по фигурата.

Ако искате да подчертаете формите си, изберете вталени стилове, както и аксесоари под формата на колан или големи бижута.

Също така, друго печелившо решение би бил раираният принт. Той прави фигурата по-слаба и удължава силуета. Младите момичета отдават значение на модата, а лейдите след 50 трябва да дадат приоритет в стила на облекло.

Изберете неща с вталена кройка, съобразена с вашата фигура. Дължината на дрехата не трябва да е къса, деколтето не трябва да е скромно. Що се отнася до цветовете и щампите, изберете според вашия вкус.

Макси мода

Разглеждайки по-подробно, какво е модерно и как да изберете правилния модел, как и какво да носите, вижте по-долу:

Рокли  макси размер

Големият размер не е единственото, което се гледа, пред покупката! Има много модели дамски макси дрехи. Важно е, да изберете правилния стил, който ви подхожда. Така няма да изглеждате нелепо.

Ежедневни рокли голям размер

За ежедневно носене жените с наднормено тегло след 40 години трябва да избират рокли си със свободна или в права кройка. Това са моделите, които не пречат на движението и са изработени от естествени материи. Моделите с големи размери са добър избор. Те скриват недостатъците и правят външния вид по-стилен. Друга печеливша комбинация са моделите за големи жени тип плетени рокли. Те подчертават фигурата и я правят по-женствена. Такава рокля ще се превърне в универсален избор, както по време на разходка с приятели или деца, така и за романтична среща.

Вечерните рокли макси размер

За вечерните излизания дамите с пищни форми трябва да обърнат внимание на моделите с декориран бюст, както и с необикновен стил. Модел, в който горната част на роклята е украсена с дълбоко деколте, а долната част е дълга и права. Така ще е подходящ за жени с големи бедра. Тя визуално ще направи раменете по-широки и по този начин ще балансира силуета. За дамите, след 40 години подходящи ще са многопластовите копринени рокли под коляното. Те ще направят силуета по-тънък и по-грациозен.

Офис рокли за едри жени

Няма да е трудно за дамите с размер Plus да изглеждат стилни и модерни, дори на работа. За да направите това, просто трябва да изберете правилните рокли, които съответстват на офисния стил. Тук най-добрият избор ще е рокля, с дължина до нивото на коляното, с къс или три четвърти ръкав, втален или прав силует. Всичко това трябва да е без излишни декорации или аксесоари. Последните не са час от офис дрескода.

Интересна версия на офис рокля ще е модел с peplum, в монохроматичен дизайн. Такъв модел ще подчертае талията и ще коригира линията на ханша, правейки я по-слаба. За предпочитане е да изберете тъмни, дълбоки цветове, например класическо черно, бордо, зелено и т.н.

В заключение:

Що се отнася до стила, тук трябва да обърнете внимание на характеристиките на вашата фигура. Ако трябва да скриете широките бедра и корем, изберете свободен или прилепнал модел. Ако искате да подчертаете талията, изберете вталени модели или пуловери с колан. Деколтето или яката трябва да са V-образни. Това ще разтегне силуета и ще го направи по-слаб и изваян.

Успех на всички в това приключение – шопинга в макси модата!