Дамските парфюми никога няма да спрат да вълнуват представителките на нежния пол. Всяка жена категорично предпочита да притежава все повече и повече ароматни изкушения, които да вълнуват сетивата й и които да я вдъхновяват за създаването на все по-енигматични и бляскави визии. Марката Paco Rabanne категорично притежава всички качества, за да бъде провъзгласена за изключителна и любима на милиони клиенти по цял свят.

 Ако сте на прага на закупуването на нов аромат, но все още не сте съвсем сигурни кой точно а бъде той, не се бойте – днешният текст пристига при вас като по поръчка и целта му е да хвърли малко яснота по въпроса. С радост ще ви представим в детайли два парфюма на марката Paco Rabanne, които е повече от сигурно, че ще оставят трайни следи в съзнанието ви. С охота ще си поговорим днес за Pure XS и Olympea – категорично два от най-знаковите и правещи впечатление аромата на бранда.

Изяществото и красотата се сдобиват с ново име и то е Pure XS от Paco Rabanne

Говорейки за прелестни дамски парфюми е повече от естествено да се стремим към сдобиването с характеристики от типа на красиво, изящно, нежно, притегателно и възбуждащо сетивата. Всички тези качества по един перфектен и балансиран начин прилягат на аромата Pure XS – със сигурност споменаваме, че това е един от най-популярните и заслужаващи внимание дамски парфюми от Paco Rabanne.

Композицията на аромата е повече от изящна – никак не е случайно, че голям процент от жените не рискуват да останат без този продукт в ароматната си колекция. Съдържанието му е прекрасна и вълнуваща смесица от висококачествени акорди и нотки – сред редиците на съставките откриваме иланг-иланг, ванилия, сандалово дърво, амбра и праскова.

В никакъв случай не трябва да пропускаме и сдобиването с парфюма за дами Olympea от Paco Rabanne

Друг дамски парфюм от бранда, заслужаващ безспорно вниманието ни, е Olympea – от Paco Rabanne успяват да създадат съвършенство в бутилка в лицето на този парфюм. Есенцията е изключително запомняща се и няма никакви изгледи скоро да бъде изместена от ароматните предпочитания на клиентите. Благодарение на съставките като зелена мандарина, водни акорди, жасмин, джинджифил, ванилия, сандалово дърво, кашмир и амбра имаме възможността да се насладим на изкусно и божествено ароматно произведение на изкуството.

Независимо дали ще изберете единичен парфюм, или ще заложите на цялостен ароматен комплект, продуктите на Paco Rabanne винаги се явяват като перфектната алтернатива и за подарък, и когато става дума за лично ползване. Гарантираме, че, редом с есенцията, ще си дарите и множество специални и съкровени мигове.