Задавали ли сте си въпроса: Защо си струва да поръчате извозване на строителни отпадъци от фирма?

Фирма за извозване на отпадъци Извозва. сом предлага извозване на строителни отпадъци в цяла София област. Тя предоставя услуги на строителни компании, фирми и физически лица на постоянна основа.

 

За предоставянето на тази услуга разполага с автомобили с товароподемност от 1,5 до 10 тона, които винаги са готови и на ваше разположение. Други предимства на компанията включват:

денонощно извозване на строителни отпадъци;

спешна доставка на транспорт за 15 минути;

услуги на професионални хамали;

при необходимост - събиране на дребни строителни отпадъци в чували.

Фирма за извозване на отпадъци има капацитет да извози всякакво количество и вид отпадъци. Винаги пристига на точното място в уговорения ден и час и извършва работата ефективно и възможно най-бързо, което ще ви позволи да не се откъсвате от ежедневните дела.

Извозване на строителни отпадъци

Строителните отпадъци са почти всички производствени отпадъци, получени в резултат на строителни или ремонтни дейности. Реконструкция, демонтаж, демонтаж – всички тези процеси генерират няколко групи строителни отпадъци. Например твърди минерални отпадъци (гипс, бетон, експандирана глина, азбестоцимент, керамика и др.), Дърво (стари прозорци, тавани, довършителни елементи) и редица други.

В допълнение към факта, че тези отпадъци обикновено са големи и доста тежки, извозването на строителни отпадъци също подлежи на ограничения, наложени от местното законодателство. Съгласно закона такива отпадъци в никакъв случай не трябва да се съхраняват до контейнери за ТБО, още повече да се поставят в самите контейнери или да се изхвърлят в улея за смет. За това в някои части на столица се налагат доста сериозни глоби.

Освен това трябва да имате разрешителни за извозване на строителни отпадъци до специализирано сметище. Издава се от съответните общински органи и са предпоставка.

Така всъщност най-разумното решение тук е да поръчате Фирма за извозване на отпадъци и събиране на боклук от контейнер. Такава, най-често разполага с всички необходими разрешителни, собствени превозни средства и персонал от квалифицирани служители. Нашата компания е точно такава организация, която напълно отговаря на тези критерии.

Най-популярното оборудване за извозване на строителни отпадъци са камиони с (контейнери). Такива в комбинация със задните шарнирни врати, значително ускорява процеса на товарене.

Цената на сметоизвозване с контейнер се отчита съобразно цената на сметоизвозването на един етаж и събирането на отпадъците в чували, плюс цената на самите чували. За спешността на обаждането (за до 15 минути) не се таксува.

Фирма за извозване на отпадъци с хамали

Извозването на строителни отпадъци от апартамент или строителна площадка е тежка и прашна работа, при която трябва да се спазват мерките за безопасност. Ето защо е по-добре да поверите тази задача на специалисти. Извозването на строителни отпадъци с товарачи предполага, че специалистите ще събират дребните строителни отпадъци в чували, заедно с едрогабаритните отпадъци ще ги свалят от пода, независимо от наличието на асансьор и етажността на сградата, ще ги натоварват в контейнер и ще го занесете на мястото за изхвърляне. Ще бъде осигурено толкова време, екип от специалисти и машини, колкото са необходими за извозване на строителните отпадъци от територията.